Menü Kapat

Anadolu Yakası Travesti Yaşamı

anadolu yakası travestileri

Anadolu Yakası travesti yaşamı bireylerin yaşamı, sosyal kabul ve semtlerin özgün yapıları. Kadıköy, Ataşehir, Bostancı, Kartal, Pendik ve diğer semtlerde travesti kültürü ve eğlence anlayışına dair detaylar.

Anadolu yakası travesti Avrupa yakasında yaşana kişilere nazaran daha demode bir bölgede yaşam sürdürürler.

Demode olarak tabir edilen cümle aslında insanların daha anlayışsız ve travesti kimliğine sahip kişilere yaklaşımı daha katı olarak kullanılan bir terimdir.

Bu bölgede hala cinsel kimliğe saygı gösteren kişi sayısı oldukça azdır. Belirli semtlerde bu kurala uyan ve anlayış gösteren kişiler oldukça nadirdir.

Anadolu Yakası travesti

Bu güzel bölgenin kendine has dokusu ve ortamı ile kişileri büyülediği bilinmekte. Anadolu yakasında yaşayan travesti kişiler mütevazı ve alçak gönüllü kişilikleri ile tanılan bireylerdir. Avrupa yakasına nazaran daha sakin bir yaşam sürdürmeyi tercih eden kişilerden oluşmaktadır.

Kadıköy’den Pendik’e Anadolu Yakası Travesti Yaşamı

Gece hayatına adapte olan kişiler genellikle diğer yakayı tercih ederler. Bu bölgede eğlence kültürü genellikle meyhane tarzında cereyan etmekte.

Bu semtin kendine özgü bireyleri mevcut olup çeşitli semtlerde yaşam sürdürmektedirler. Popülaritesi yoğun olan semtleri sizler için derledik.

Kadıköy: Travesti nüfusu oldukça yüksek ve modern bir yerleşim alanına sahiptir. Anadolu yakası denilince ilk aklımıza gelen büyük bir alana sahiptir. Genellikle travesti bireyler bu bölgede moda mahallesini yerleşim yeri olarak kabul ederler. Moda genellikle varlıklı ve kendini aşmış insanların bulunduğu nezih bir mahalledir.

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy travesti

Ataşehir: Nişantaşı tarzında lüks ve yüksek binaların bulunduğu eşsiz nezih bir semttir. Şatafat ve gösterişi seven kişilerin tercih ettiği varlıklı insanların yaşam sürdüğü semttir. Ataşehir travesti sayısı olarak az ve öz bir orana sahiptir. Lüks ve nezih kişiliğe sahip biriyseniz tam size göre bir mevki.

İstanbul Ataşehir travesti

Bostancı: Sahili ile dikkatleri üzerine toplayan, havası ile insanın içini huzurla dolduran Anadolu yakasının eşsiz semtlerinden biri. Travesti yaşam konusunda ön görülü ve anlayışlı insanların bulunduğu nadide yaşam yerlerinden bir tanesi.

İstanbul Bostancı travesti

Kartal: Deniz, sahil ve manzara sevenlerin tercih edeceği bir semt. Kartal travesti sayısı fazla olmasına rağmen hala insanlar tarafından kabullenmesi güç semtler arasında yer alır.

İstanbul Kartal travesti

Pendik: Anadolu yakasının en uç bölgesinde travesti ve mültecilerin yoğun olduğu semt olarak tabir edilir. Genellikle yabancı uyruklu mülteci kişilerin tercih ettiği bir bölge fakat travesti bireylerde bu bölgeyi çok fazla tercih etmekte.

İstanbul Anadolu Yakası Pendik travesti

Ümraniye, Maltepe: Kalan günlerini huzur içinde sessiz bir semtte geçirmek isteyenlerin tercihi. Travesti sayısı olarak nadir ve orta yaştaki kişilerin tercih edeceği en önemli semtlerden bir tanesi. Aklınızdaki sessiz ve huzurlu bir ortamsa seçeneklerinizin arasında muhakkak yer almalıdır. Kız kulesi manzarasını izlemek isteyenler için Ümraniye eşsiz bir konuma sahiptir.

İstanbul Ümraniye travesti

Anadolu yakası travesti ortamı diğer yakaya göre daha mütevazı ve sessizdir. Bar ve kulüp tercihi olan kişiler genellikle hafta sonu diğer yakayı ziyaret ederler.

İnsan kalabalığı ve müzikli ortamlardan sıkılan biriyseniz Anadolu yakası sizin tarzınıza göre bir yaşam alanı sunar. Deniz ve dalga sesleri ile iç, içe bir yaşam hayal edenlerin.

Posted in Anadolu Yakası, Ataşehir, Bostancı, Kadıköy, Kartal, Pendik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir