Menü Kapat

Avrupa Yakası Travesti, Taksim’den Beylikdüzü’ne

avrupa yakası travestileri

İstanbul Avrupa Yakası travesti semtleri hakkında kapsamlı rehberimizle tanışın.

Avrupa yakası travesti denilince akıllara gelen semtler Taksim ve Şişli olarak bilinir. Her ne kadar bu iki semtte travesti sayısı oldukça fazla dahi olsa diğer semtlerde de yaşam sayısı oldukça fazladır.

Tarihi kalıntıların yanı sıra insanların cinsellik arayışında olduğu en önemli yerlerden biridir Avrupa yakası.

avrupa yakası trv

Bu bölgenin kendine özgü yaşam tarzı ve sosyal aktiviteleri dikkat çekmektedir. Özellikle gece hayatına düşkün kişiler şehir dışından veya diğer semtlerden bu bölgeye akın etmektedir.

Eğlence hayatına düşkün ve eğlenmek için hafta sonunu bekleyen kişiler Cuma gününden itibaren şehrin çeşitli bölgelerini tercih etmekteler.

İstanbul gece hayatının kalbi ve eğlence merkezleri şehrin en şatafatlı turizm bölgesi olarak adlandırılan Taksim semtinde yer almaktadır.

Taksim travesti bar cafe

Taksim günün 24 saati aktif yaşamı ile bilinir. İstiklal caddesinin hiç bitmeyen enerjisi insanların hayatına farklı bir renk katar.

Yerli ve yabancı tatil severleri büyüleyen Taksim meydanı sabahın ilk ışıklarına kadar hala cıvıl, cıvıl insan sesleri ve hareketli müzikler ile yankılanır.

İstanbul gibi büyük bir şehri ilk kez ziyaret eden kişiler bu atmosfere yabancı kalabilirler. Düşünceleri eğlenmek ve güzel bir cinsel birliktelik olan kişiler için küçük çaplı bir rehber hazırladık.

Tercih edeceğiniz bölgeler konusunda yabancılık çekmemek adına eğleneceğiz ve bu şehirde yalnız çekmeyeceğiniz semtleri hep birlikte inceleyelim.

Avrupa Yakası Travesti ve Eğlence Ortamı

Büyük ve güzel bir şehirde ilk yapacağınız aktivite tabi ki güzel bir gece geçirmek olacaktır.

Bu özel geceyi güzel bir arkadaş ile sınırsız eğlence anlayışı ile geçirmeye ne dersiniz?

Hangi semtte olursanız olun ulaşım kolaylığı sayesinde bütün bölgeler size yürüme mesafesinde olduğunu unutmayın.

Sizler için Avrupa yakasının her bölgesini ziyaret etmeden önce özellikleri ve tarzları ile baş, başa bırakıyoruz.

Taksim: Gece hayatının kalbi travesti ortamının en kalabalık olduğu semt diyebiliriz. Her kitle ve yaş grubuna hitap eden eğlence mekânları ile gecenin geç saatine kadar sınırsız eğlencenin adresi. Yeni konseptleri ile travesti bar ve kafeler renkli kişiliklere ev sahipliği yapıyor.

İstanbul Avrupa Yakası Travesti Taksim

Şişli: İnternet âleminde sıkça karşınıza çıkan en önemli bölgelerden bir tanesi. Travesti yaşam merkezi e konumu dolayısıyla bütün semtlere yakın bir yer. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar açık mekân ve caddeleri ile ziyaret edenlerin ilgisini her zaman çekmekte.

İstanbul Avrupa Yakası Travesti Şişli

Mecidiyeköy: 24 saat çalışan metrobüs hattının üzerine kurulmuş bir başka büyük semt. Diğer semtlere nazaran yoğun trafik ve gürültülü caddeleri ile sizlere hitap edebilir. Şayet gürültülü ve yoğun bir yer tercih eden biriyseniz burası tam size göre.

İstanbul Avrupa Yakası Travesti Mecidiyeköy

Fındıkzade: Bir başka travesti topluluğunun kalabalık olduğu semtlerden bir tanesi. Gece hayatına her türlü ulaşımı sağlayan bu nadide semt güzel fizikli genç travesti kızların yaşam alanı olarak zirvedeki yerini korumakta.

İstanbul Avrupa Yakası Travesti Fındıkzade

Beşiktaş: Görkemli Dolmabahçe sarayı ile hafızalara yer esinmiş bir semt. Denize karşı nazır müthiş manzarası ile herkesi mest edecek bir bölge. Her ne kadar travesti potansiyeli düşük olsa da tercih etmek sizin keyfinize kalmış.

İstanbul Avrupa Yakası Travesti Beşiktaş

Nişantaşı: Lüks ve şatafatın insanlar ile buluştuğu nadide insanların yaşamaktan keyif aldığı bir semt. Ünlü markalara ait mağazalar, tarihi kalıntılar ile tasarlanmış evler ve İstanbul’un sayılı zenginliklerinin halk ile buluştuğu atmosfer. Burada yaşayan travestiler lüks ve şatafatlı bölgenin cazibesine kapılmış kişilerdir onlarla tanışırken maddi durumunuzu kontrol etmekte fayda var.

İstanbul Avrupa Yakası Travesti Nişantaşı

Beyoğlu: Taksim ile arası yürüme mesafesi en yakın semtler arasında yer alır. Meyhane tarzı eğlence mekânı seven kişiler için oldukça el verimli bir yerleşim yeridir. Beyoğlu travesti sayısı oldukça fazladır, genellikle Taksim civarında yaşayan travestiler genellikle bu konumda yaşamaktadır.

İstanbul Avrupa Yakası Travesti Beyoğlu

Beylikdüzü: Yeni travesti yaşam alanı olarak bilinen en gözde semtler arasında son yıllarda yerini almıştır. Sessiz, dingin bir yaşam sürmek isteyenlerin ve memur kişilerin en gözde semti diyebiliriz. Son yollarda büyük alışveriş merkezleri ve kompleksleri ile göz kamaştırmaya devam ediyor.

İstanbul Beylikdüzü

Avcılar: Travesti âleminin sosyal medyadaki yüzü olarak adlandırabileceğimiz bir semttir. Haberlerde sıkça çıkan travesti olayları ile gündem oluşturmuştu eski dönemlerde. Ulaşım bakımından oldukça kolay ve her semtten hızlı bir şekilde ulaşımı mümkün.

İstanbul Avcılar

Bakırköy: Sahili ile ünlü, eşsiz manzara ve marinası ile dillere destan bir semt. İncirli ve Bakırköy Meydanı bölgelerinde travesti arkadaş bulmak sanıldığından daha kolay.

İstanbul Bakırköy

İstanbul eğlence ve kültür zenginliği ile bilinen en büyük şehirlerden birisidir. Burayı ziyaret için gelen kişiler tatil ve eğlence amaçlı ziyaret ederler.

Avrupa Yakası travesti sayısı oldukça fazla ve her semte yayılmış bir şekilde göze çarpmakta. Kimileri için bu çoğalış sorun teşkil etse de bu tarz deneyime gönül vermiş kişiler için oldukça cezbedici.

İstanbul’u ziyaret etmeyi düşünen kişiler için hazırlanmış küçük çapta bir rehberi sizlere sunmuş bulunmaktayız. Semtlerin yoğunluğun ve eğlence anlayışı mevsimlere göre değişiklik gösterebilir.

Sınırsız eğlence anlayışına sahip biriyseniz İstanbul travesti ortamını keşfetmenizi ve renkli hayatlarına şahitlik etmenizi tavsiye ederiz.

Posted in Avrupa Yakası, Bakırköy, Beşiktaş, Beylikdüzü, Fındıkzade, Mecidiyeköy, Nişantaşı, Şişli, Taksim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir