Menü Kapat

Bakırköy Trans Sohbetleri

bakirkoy trans

Bakırköy trans topluluğu modern, nezih kendini ispatlamış kişilerden oluşan elit bölgelerinden biridir.

Yıllardır alışıla gelmiş hayatları bünyesinde barındıran, en eski İstanbul travesti yaşamına ait büyük semtlerin başında gelmektedir.

Bakırköy İstanbul

Yıllar öncesine ait kayıtlara bakıldığında sayıları oldukça az olan bu topluluk günümüzde en çok bireyin hayatlarını devam ettirdiği gözde ilçeler arasında sıralamada liste başı olarak göze çarpmakta.

Yaptığımız söyleşi sonunda bu ilçede olmaktan oldukça mutlu olan Tanyeli henüz Bakırköy İncirli caddesine taşınalı üç yıl gibi bir zaman olmuş.

Bakırköy İncirli caddesi travesti Tanyeli ile söyleşi

Burada hayatını devam ettirmekten ve nezih insanlar ile iç, içe yaşamaktan son derece mutlu olan Tanyeli, halkın kendilerine bakış açısını sorduğumuzda “hiçbir zorlukla karşılaşmadığını aksine insanların gayet güler yüzlü ve cana yakın olduğunu” belirtmiştir.

Bakırköy trans topluluğuna her ne kadar halk ile saygı ve nezaket içinde yaşamlarını devam ettirseler de önemli olan trans toplumunun bu bölgede halk ile olan iletişimi dikkat çekmektedir.

Halk ile hiçbir problem yaşamadan yıllardır huzur içinde aynı bölgeyi paylaşan çok sayıda travesti olduğu bilinmekte. Kendilerine sorular sorularda en dikkat çekici cevapları “Bizler halk ile sağlıklı bir şekilde iletişim kurduğumuz taktide onlarda bizim cinsel kimliğimize saygı göstermekte ve nezaket kurallarına uymaktalar” cevabını almaktayız.

travestiler halk ile iletişim kurmakta

Bakırköy büyük bir nüfusa sahip olma nedeni hiç şüphesiz travesti bireylerin bu bölgeyi tercih etmelerinden kaynaklı. Çok sayıda travesti, transseksüel ve cd bireyin yaşadığı bu merkezi konumlu ilçe her geçen yıl eşcinsel nüfusunu hızla arttırmakta.

Bu bölgeyi tercih sebepleri ise güven, huzur ve insanların cinsel kimliğe saygı duymalarından kaynaklı.

Posted in Bakırköy

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir