Menü Kapat

En Güzel Travesti Hangi Şehirde?

en guzel travesti hangi sehirde

En güzel travesti diye bir kavram yok aslında. Güzellik kavramı, sizin tercih ve isteklerinize bağlıdır.

İnsanlar artık cinsel birliktelik yaşamak istediklerinde farklı cinsel kimlikteki kişilere yöneliyor. Bu yönelimde en çok talep gören kişiler ise tabii ki travestiler.

Travestileri her ne kadar cinsel obje olarak görmek yanlış bir durum olsa da insanlar tercihleri konusunda her zaman arzularına yenik düşmekte.

Arzular, insanları farklı birlikteliklere yöneltmesi bir tarafa, insanlar arzuları ve hayallerinin peşinde koşmayı hedeflemektedir. Bu hedefin başında tabii ki travestiler yer almaktadır.

Cinsel tatminlerini ve sıra dışı fantezilerini paylaşacak ilk ve son kişiler olarak travestiler öne çıkmaktadır. Sevgili, eş veya arkadaşları ile hayalini kuramadıkları cinsel fantezileri yaşayamayanların favori kişileridir.

Google arama motorunda yazılan makalelere göre en çok eşcinsel ve travesti Diyarbakır bölgesine ait olduğunu göstermekte. Türkiye’nin her yerinde yaşayan travestiler, genellikle doğum yerleri Diyarbakır olarak göze çarpmaktadır.

86 milyon nüfusa ve 81 ile sahip olan Türkiye’de en kalabalık travesti nüfusu sizce hangi şehirde? İlk akla gelen şehir tabii ki İstanbul.

İstanbul: Travesti sayısı bakımından oldukça kalabalık bir şehir. Yüksek nüfusa sahip bu şehirde özellikle Şişli, Taksim, Beylikdüzü, Bakırköy, Avcılar, Fındıkzade, Nişantaşı, Kartal, Pendik, Ataşehir ve Kadıköy gibi semtlerde bu sayı bir hayli fazladır. Bütün Dünya’ya hitap eden bu şehir, özellikle yabancı gezginlerin gözde tatil seçenekleri arasında yer alıyor.

İstanbul en güzel transgender

Ankara: 4.5 milyon nüfusa sahip bir şehir ve başkenttir. Burada yaşayan travesti sayısı İstanbul’a oranla biraz daha azdır. İlçe dağılımı olarak Kızılay, Çankaya, Keçiören gibi büyük semtler yer almaktadır. En fazla travesti nüfusuna sahip ilçeler bu bölgelerdir.

ankara güzel travesti

İzmir: Ege Bölgesi’nin eşsiz ve güzelliklerle dolu şehirlerinden biridir. İzmir denildiği zaman akıllara gelen ilk semt tabii ki Alsancak’tır. Bu semt, diğer semtlere nazaran çok fazla travesti nüfusuna sahiptir. Özellikle gece hayatına düşkün kişiler iyi bilirler ki Alsancak, travesti mekânı ve cinsel fantezilere hitap eden en önemli ilçedir. Buca, Konak ve Karşıyaka, bir başka travesti bireylere hitap eden ilçeler olarak göze çarpmaktadır.

izmir güzel travesti

Bursa: Eşcinsel ve travesti ana doğuş yeri olarak bilinir. 5 milyon nüfusa sahip bu şehir, özellikle genç travesti ve eşcinsel bireylere ev sahipliği yapar. Çok büyük bir yerleşim yerine sahip olan Bursa’da hemen hemen bütün ilçelerinde travesti yaşantısı devam etmektedir. Özellikle Altıparmak, Çekirge, Görükle, Osmangazi ve Nilüfer semtlerinde her 10 kişinin 5’i travesti olarak bilinir.

bursa güzel travesti

Antalya: Akdeniz Bölgesi’nin bilinen travesti yoğunluğunun olduğu en büyük şehir. Alanya, Manavgat, Konyaaltı, Muratpaşa ve Kemer bu bölgede bulunan ve tatil için gelen insanlara travesti hizmeti veren ilçelerdir. 2 milyondan fazla nüfusa sahip bu şehir, tatil bölgelerinde yaşayan travestilerin en yoğun olduğu bölge olarak dikkat çeker.

antalya güzel travesti

Şunu belirtmekte fayda var: Hangi şehir olursa olsun, gece dışarı çıktığınızda mutlaka bir travesti ile karşı karşıya gelmeniz an meselesidir.

En Güzel Travesti Hangi Şehirde Yaşıyor?

En güzel travesti, İstanbul olarak bilinir. Aslında göze hitap eden en güzel kişiler, İzmir gibi Ege Bölgesi’nin en güzide şehrinde yaşarlar. Artık havasından mı suyundan mı bilinmez; erkek, kadın veya travesti olsun, cinsel kimliği her ne olursa olsun burada yaşayan kişiler her zaman insanlara çekici gelmiştir.

Her ne kadar anket sonuçları Bursa olarak belirtse de bilenler iyi bilir ki İzmir, her bakımdan diğer şehirlerden daha üstündür.

Diğer şehirlerde yaşayan arkadaşlarımıza çirkin demiyoruz; her şehrin kendine özgü güzelliği ve alımlı olduğu noktalar mevcut. İzmir’de yaşayan travestiler, cazibe, güzellik ve dişil enerjileri ile meşhur olmuş kişilerden oluşmaktadır.

Posted in Ankara Travesti, Ataşehir, Bakırköy, Beylikdüzü, Bursa Travesti, Fındıkzade, İzmir Travesti, Kadıköy, Kartal, Nişantaşı, Pendik, Şişli, Taksim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir