Travesti İstanbul
Menü Kapat

İstanbul Popüler Travesti Deneyimi

İstanbul popüler travesti deneyimi

İstanbul popüler travesti deneyimi dünya çapında çok fazla ilgi görünüyor ve daha fazla erkek onlarla birlikte olmak için çaba gösteriyor.

Peki, bir erkek neden bir travesti ile birlikte olmak istiyor? Çünkü travestiler cinsel deneyim konusunda oldukça başarılı ve erkek arkadaşlarını her şekilde mutlu etmeyi başaran kişilerde bu yüzden.

İstanbul Popüler Travesti Deneyimi ve Erkekler

Travestiler son zamanlarda daha olumlu bir bakış açısıyla kabul görüyor. Bir erkek neden travestiler ile birlikte olmak için kendini feda eder ve başkalarının onu yargılamasını kabul eder?

Travesti deneyimi ve erkekler

Travestilerin canlı bir enerjisi var

Basitçe ifade etmek gerekirse canlı bir enerjiye sahip travesti, erkekleri kendine kolay bir şekilde âşık edebilir. Çoğu travesti eğlenceli vakit geçirmekten hoşlanır, aradığı özelliklerde bir erkek ile vakit geçirmek bireylerin kayıtsız kalamayacağı bir aktivite olarak bilinir.

travestilerin canlı bir enerjisi var

Bu dünyada yaşamak, var olmak, anlamlı olmak zorunda olduğumuz her saniyenin mutluluktan başka hiçbir şeyle dolu olmadığını akıllarında tuttukları için tercih sebepleridir.

Vay be faktörüne sahipler

İstanbul popüler travesti bireyler çoğunluğu basit kişiler olmayı tercih etmiyor. Etrafındaki kişilere ve özellikle erkeklere “ vay be” faktörünü sunmaktan keyif alıyorlar. Güzel görünerek, makyaj yaparak, güzel kıyafetler giyerek, belli bir şekilde yürüyerek kadınlıklarını vurgularlar. Ve tüm bunlar sayesinde erkekleri zahmetsizce büyüleyebilirler.

travestiler vaybe faktorune sahipler

Kadınsı enerjileri uzun bir süre boyunca haksız yere bastırıldığı için, bireyler ellerinden gelenin en iyisini yapmaya ve kadınlıklarını mümkün olan en belirgin şekilde göstermeye çalışırlar.

En az kadınlar kadar güzeller

Çoğunluğu muhteşem, gerçek bir mükemmellik anlayışına sahiptirler. Birçoğu aşırı kadınsıdır ve kadınsı özelliklerini vurgulamaktan hoşlanırlar. Daha feminen bir görünüm elde etmek için ameliyat olmaktan asla çekinmezler. Bazıları mükemmelliği arayacak kadar ileri gider.

travestiler kadından daha güzeller

Bu onların yüzeysel olduğu anlamına gelmez, erkekler genellikle her zaman görünüşe önem verirler. Sonuçta aşk çekimle başlar.

Açık fikirlidirler

Kadınlar genellikle utangaçtır. Her kadının doğası böyledir. Cinsel ilgi ve tercihlerini açıklama konusunda çekingen davranırlar. Bazı durumlarda, bir erkeğin kadına birkaç içki ikram etmesi gerekir ve kadın ancak o zaman sakinleşip açık fikirli hale gelebilir. Kadınlar genellikle cesaretleriyle tanınmazlar. Damarlarındaki düşük testosteron seviyeleri onları yeterince istekli ve baskın kılmak için yeterli değildir.

Travestiler ise cinsel eğilim ve ihtiyaçlarından korkmazlar. Kendi tarzlarında türünün tek örneğidir ve sonuç olarak çok çeşitli sezgisel ve düşünme yeteneklerine sahiptirler.

İstanbul Travestileri ile Birliktelik Kurmak İçin İpuçları

Cinsiyet ve cinselliğin katı olduğu ülkemizde kendinizi bu tür aktivitelerden asla kısıtlayamazsınız, travestilerin sizden ne beklendiğini göz önünde bulundurmalısınız ve isteklerinizi daha kısa yoldan ulaşmalısınız.

istanbul popüler translar ile birliktelik kurmak

Bir travesti ile birliktelik kurmak için öncelikle onun cinsel kimliğinize saygı göstermeniz gerekmektedir. Cinsel kimliğine saygı gösterttikten sonra birkaç faktör daha bu birlikteliği etkiler. Dilerseniz bu faktörleri sizler ile paylaşalım.

Hak ettiği saygısı gösterin

Travestiler kadındır, ne fazlası, ne azı. Onlara söyleyeceğiniz sözleri onun üzerinde yaratabileceği olumsuzluğa dikkat edin. Sonuç olarak ona saygı duymalı, ilgilenmeli ve vakit geçirmelisiniz.

Sadece seks düşünmeyin

Pek çok erkek bilindiği gibi, sadece onlarla seks yapmanın nasıl bir his olduğunu bilmek amacıyla birliktelik kurarlar. Sizin içinde durum buysa ihtiyaçlarınızı karşılayacak çok sayıda arkadaş travesti flört sitelerinde mevcut. Tercihlerinizi o yönde yapmanız doğru bir seçim olacaktır.

Uzun süre birliktelik düşünen ve gerçek sevgiyi arayan kişilerin zamanını boşa harcamanızın bir faydası yok.

Mükemmel zamanlamayı bekleyin

İletişim çoğu zaman yakınlığın temelidir. Sizinle birlikte olması için ona baskı yapmayın. Eğer onunla bir ilişkiye yaşamayı düşünüyorsanız, partnerinizle fiziki ilişkiye girmek için doğru zamanı seçin.

Sizin yanınızda rahat olmasını hissettirin

Herhangi bir özel soru sormadan önce rahat olmasını ve kendini ifade etmesini bekleyin. Kaçınılması gereken çok problemi olabilir. Açıkça söylemek gerekirse cinsel organını veya fiziksel özelliklerini sormak kabalıktır.

Dürüst olun

Bir ilişkide dürüstlük önemli bir yere sahiptir. Mümkün olduğunda dürüst, empatik ve nazik olmaya çalışın. Yalan söylemekten kaçının biliyorsunuz ki hiçbir yalan gizli kalmaz ve sizi küçük duruma düşürebilir.

Bir Travestiye Aşık Olmak Doğru mu?

Çekici insanlardan etkilenmek tipik bir durumdur. Partnerinizi aldatıyorsanız ve travestileri yan hobi olarak kullanıyorsanız bu yanlıştır.

Günümüz ortamında kalbinizin daha hızlı atmasını sağlayanın peşinden gitmelisiniz. Sonuç olarak, erkeklerin, özellikle de toplum içinde travestilere olan karşı duyguları konusunda daha açık sözlü olmaları gerekiyor.

Bir travesti ile flört etmeyi düşünüyorsanız asla eşcinsellere olan arzunuzu gizlemeyin. Travestilere olan ilgisini gizlemeye devam eden erkekler eşit muamele görmeyecektir. Bunlar halk tarafından tabu olarak görülmeye devam edecek ve onlar da tıpkı diğer kadınlar gibi güzel, nazik ve tatlı birini sevmenin itici olduğunu anlayacaklar.

Posted in Ataşehir, Bakırköy, Beşiktaş, Beylikdüzü, Bostancı, Fındıkzade, Kadıköy, Kartal, Mecidiyeköy, Nişantaşı, Pendik, Şişli, Taksim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir