Travesti İstanbul
Menü Kapat

İstanbul Travestileri ile Çıkarken Yapılan Hatalar

İstanbul travestileri ile çıkarken yapılan hatalar

İstanbul travestileri ile çıkarken gerçek aşkı bulmak her erkeğin hayali. Kime nerede âşık olacağınızı asla bilemezsiniz.

Bir kişi ile flört etmek önceki zamanlara göre önemli değişiklikler gördü. Günümüzde bir akıllı telefona ve internete sahipseniz aşk hayatını açılmaz olası bir durum.

Özellikle travesti arkadaşlık sitelerinde flört edeceğiniz birini ararken bir ucube ya da saygısız biri görünmeyi istemezsiniz öyle değil mi?

travesti flört

İnsanların farklı kişilikleri ve amaçları vardır; Gerçek anlamda biri ile flört aşamasına geldiyseniz bunlara dikkat etmeniz önemlidir.

Travesti ortamı yıllar boyunca cinsel kimlikleri yüzünden şiddet ve cinayetlere gibi akıl almaz zulümler yaşadı. Yıllar boyunca hep yanlış anlaşıldılar.

Travestiler hayatlarında gerçek manada sevecek kişiler aradı. Bu arayış içinde iken elde ettikleri tek şey çılgın cinsel fantezilerini tatmin etmek isteyen erkekler oldu.

Bu yüzden kendilerine yakınlık gösteren erkekler her zaman uzaklaştılar, amaçlarını az, çok tahmin ettiler ve gardlarını aldılar.

Bir travesti ile sevgili olmayı planlıyorsanız yaklaşımlarınıza dikkat etmeniz önemli. Kimseyi kırmanıza ve inceltmenize gerek yok.

İstanbul travesti kadınlar güzeldir

Travesti bireylerin görünümü ile ilgili pek çok toplumsal kavram mevcut. Bu kavramlar esasen beyninizi yıkayarak travestilerin erkeksi, kaba olduklarına dair kavramlardır.

Gerçekte olan travestileri hala kabullenmeyen ve kabul görmekte zorluk çeken ikiyüzlü insanlar tarafından söylenmiş sözlerden ibarettir.

İstanbul travesti kadınlar güzeldir

Gerçek şu ki travestiler bir kadından daha güzel ve bakımlı kişilerdir. Herhangi bir web sitesindeki travestilerin profillerini incelerseniz ne demek istediğimizi gayet iyi anlayacaksınız.

Google arama motoruna “İstanbul travesti” yazıp arattığınız zaman karşınıza çıkacak olan kişilerin Victoria Secret modeline kompleks olabilecek kişilerin görselleri karşınıza çıkar.

Travestiler konu güzellik olduğu zaman çok fazla çaba harcıyor. Cildine ve vücuduna iyi bakıyor, nasıl makyaj yapacağını ve kıyafet seçimine dikkat ediyor.

Aksine görünüş ve giyim olarak dikkat etmeyen kişiler kadınlardır. Tanıdığınız bir kaç kadın bir kot pantolon ve günlük bir tişörtle, yeni uyanmış ve kapıdan çıkmış gibi görünen bir yüzle karşınıza gelir.

Travestiler bunu asla yapmaz. Ortama ve kişilere göre giyinmeyi ve makyaj yapmayı severler. Evlerinde vakit geçirdikleri anlarda bile bakımlarını ihmal etmezler.

İstanbul travestileri ile çıkarken cinsellik düşünmeyin

Empati yapma yeteneğinizi kullanın ve düşünün. Gittiğiniz her ortamda size bir cinsel fantezi gözü ile bakılıyor. Muhtemelen sizinle cinsel ilişkiye girmenin nasıl bir his olduğunu düşünüyorlar?

Sizi erkekler cinsel bir obje olarak mı görüyor? Muhtemelen cevabınız evet. Hepimiz bunun duygusal açıdan yorucu olabileceği konusunda hemfikiriz.

travestiler ile çıkarken cinsellik düşünmeyin

Biri size yaklaştığında sizi selamlıyor olsa bile her zaman endişeli ve acaba gene mi? Sorusu ile karşı karşıya kalırsınız.

Neden insanları bu şekilde rahatsız ediyorsunuz? Ve neden travesti cinsel kimliğine sahip olan kişilerin bacak arasındaki cinsel organını merak ediyorsunuz?

Birisine size davranılması istediğiniz gibi davranın. Beğendiğiniz ve onun hakkında bilgi sahibi olmak istediğiniz bir travestiye nazikçe yaklaşın. Yıllarca kötü muameleye maruz kalmış kişiler olduklarını unutmayın.

Genital bölgeleri ve cinsellik ile alakası olmayan sohbetler edin. Eminim konuşacak çok şeyiniz var. Flört ettiğiniz kişinin vahşi cinsel fantezilerinizi gerçekleştirmeye giden bir bilet olmadığını unutmayın. Aklınızda her zaman bulunsun onlarda sevgiye muhtaç insanlar.

İnternet ve sosyal medyada İstanbul travestileri hakkında okuduğunuz saçmalıkları bir kenara bırakın. Flört edeceğiniz kişi ile bir bağ kurmaya çalışın. Onu anlayın, dinleyin ve şefkat gösterin.

Partnerinizin kendisine karşı ihtiyatlı hissetmesine neden olmadan onlar için nasıl bir destek sistemi olabileceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinin.

İstanbul travestileri ile çıkarken cinsel yönelim konusunda karışıklık

Bir travesti cinsel kimliğine sahip kişi ile flört ettiğinizde eşcinsel sayıldığınıza dair pek çok yanlış algı var. Durum hiç düşündüğünüz gibi değil tıpkı diğer erkeklerin bir kadın ile çıkarken yaptığı gibi, bir kadın ile çıkan erkeksin.

İstanbul travestileri ile çıkarken, flört ederken veya cinsellik yaşamak sizin eşcinsel olduğunuz anlamını taşımaz. Zaman geçtikçe heteroseksüel erkeklerin travestiler ile birlikte olması pek çok damgalamaya sebep olmuştu. Otomatikman ben eşcinsel miyim? Sorusu kafalarında yer etmişti.

Aslında durum öyle değil; Heteroseksüel bir erkek travesti ile birliktelik yaşadığında hala heteroseksüel bir erkektir çünkü birlikte olduğu bir kadındır.

cinsel yönelim konusunda karışıklık

Bir eşcinsel ile birlikte olmak onu daha az veya eşcinsel yapmaz. Biri ile birlikte olduğunuzda cinsel kimliğinizin değişmediğini bilin, korkmayın ve cinselliğinizi sorgulamayın.

Cinsiyet ve cinsellik çok farklı şeylerdir. Cinsiyetin bir erkeği bir kadından ayırmaya yardımcı olan özellikler anlamına geldiğinin, cinselliğin ise kendinizi cinsel olarak nasıl hissettiğiniz ve ifade ettiğinizin farkında olun.

Çoğu kişinin kafasını karıştıran şeylerden biride partnerinin cinselliği tanımlarken ortaya çıkması. Bilinmeyen bir nedenden dolayı insanların neden travesti bir kadının eşcinsel olduğunu varsaydıkları hiçbir zaman anlaşılmadı.

Partnerinizi tanıtırken veya insanlara onun geçiş yolculuğunu anlatırken onların eşcinsel olduğunu söylediğiniz örneklerle karşılaşırsınız. Durum böyle değil.

O eşcinsel bir erkek değil, o bir kadın. Onun göğüsleri olduğunu, kadın cinsel organları olduğu ve tıpkı diğer kadınlar gibi güzel olduğu gerçeğine saygı gösterin. Bir yere gidip onu gay olarak tanıtmayın, kadın olduğu için ondan etkilendiniz.

Bütün travestiler aynı değil

Her travesti aynı vücuda ve güzelliğe sahip değil. Cinsel organ değişikliği yapılmamış ancak dış görünüşünü güzelleştiren hormonlar alan bir travesti ile birlikte olabilirsiniz.

Cinsiyet değiştirme operasyonu geçiren bir transseksüel birine rastlayabilirsiniz. Bütün travestiler aynı beden ve cinsel organa sahip olmadığını bilin.

Bütün

Aynı şey karakter içinde geçerli. İstanbul toplumu çok sayıda travesti bireyi duygusal çalkantılara ve damgalama ile karşı karşıya bıraktı.

Eğer bir travesti ile sevgili olursanız, toplum içinde onunla el, ele tutuşursanız kendi duygularınızı yaşarsınız ama insanların ne düşündüğünü sorgularsanız ilişkiniz kötü bir şekilde sona erebilir.

Bütün travestiler aynı fikir ve karaktere sahip değillerdir. Bunu bilin ve karşınızdaki kişiye ona göre davranın. Geçmişte kötü tecrübeler edinmiş olabilirsiniz ama insanlar farklı ve karakterleri değişkendir.

Travestilere saygı duyun

Birlikte olduğunuz kişinin penisi olması onu erkek yapmaz. Cinsiyetini kabullenmiş, sevmeye ve saygı duymaya kendini adamış biri güzel bir kadındır.

travestilere saygı duyun

Tartışırken veya anlaşmazlık yaşarken karşınızdaki kişinin bir kadın olduğunu unutmayın, ona erkek gibi davranmayın. O seninle kavga edemeyecek bir kadındır.

Sakin olun yaşadığınız sorunları güzel bir dil ile ifade edin. Ona zarar vermek için cinsel kimliğinden asla bahsetmeyin veya bir silah olarak kullanmayın. Herhangi bir kadına nasıl davranıyorsanız ona da o şekilde davranın.

Bir travesti ile çıktığınızda onun sizi bir sır olarak sakladığını hayal edin, canınız yanar öyle değil mi? Pek çok travestinin size söyleyeceği, ortamın size zarar vereceğini ve insanların size başkalaşmış gözler ile bakmasını engellemek için kişilerden bir sır olarak sakladığı olacaktır.

Birisiyle çıkmaya ve onu sevmeye karar verdiğinizde, halkın ne söyleyeceğini umursamadan, onunla ilgili her şeyi kucaklamaya hazır olun.

Sosyal ortamda birlikte takılırken insanların ne düşündüğü umurunuzda olmasın. Bu sizin hayatınız ve sizin kurallarınız kimsenin sizi yargılamasına izin vermeyin.

Evet, sevgiliniz erkek cinsel organı ile doğmuştur ama bu onu erkek yapmaz; onun ruhu ve bedeni bir kadın. Ona bir kadın gibi davranılması gerekiyor. Ona kapıları açın, onunla mutlu ve romantik zamanlar geçirin.

Posted in Ataşehir, Bakırköy, Beşiktaş, Beylikdüzü, Bostancı, Fındıkzade, Kadıköy, Kartal, Mecidiyeköy, Nişantaşı, Pendik, Şişli, Taksim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir