Travesti İstanbul
Menü Kapat

Tinder Travesti Deneyiminde

tinder travesti deneyimi

Tinder travesti dünyasına hitap eden ve Dünya çapında oldukça yaygın bir flört uygulamasıdır.

Bu uygulamayı bilmeyenimiz ve kullanmayanımız yoktur. Minyonlarca kitleye hitap eden ve her geçen gün popülerliği hızla artmakta.

tinder

Aşk her zaman bulunabilir ama travestiler için aynı şeyleri söylemek mümkün değil. Travesti flört biraz daha karmaşık aşkın oksijeni bir miktar güç alanı enerjisi tarafından bloke edilmiş gibi gören kişiler var.

Bu nedenle eğer bir travesti bireyseniz tüm seçenekleri gözden geçirmeniz çok önemli. Bu gün size Tinder travesti deneyimi hakkında bilgilerimizi paylaşacağız.

İşlevsellikler

Tinder uygulamasının işlevselliklerinden bahsetmeden önce neden bu uygulamayı seçeceğiniz hakkında bilgi verelim.

Öncelikle Dünyanın en popüler arkadaşlık uygulaması olduğunu hatırlatmakta fayda var. Öyle ki popülerliği sayesinde milyonlarca kitleye hitap etti.

Kullanım kolaylığı sayesinde bu uygulama hakkında kullanım kılavuzu okuman gibi büyük bir dertten kurtulmuş olacaksınız.

Sola Kaydır: Bir profil karşınıza çıktığı andan itibaren seçebileceğiniz üç eylem vardır. Bunlardan biri sola kaydırma en acı veren eylem budur aslında. Bu eylemi yaptığınızda profilinizin karşınıza çıkan kişi ile bir daha eşleşmeyeceği anlamını taşımaktadır. Onlara mesaj gönderemeyeceğiniz ve onlar ile tanışmayacağınız anlamına gelir.

sola kaydir

Sağa Kaydır: Karşınıza çıkan bir kişinin profilini sağa kaydırma seçeneği It’s A Match! Uyarısı alırsınız. Bu uyarıyı aldıktan sonra beğendiğiniz profil ile eşleşir ve mesajlaşma şansı elde etmiş olursunuz. Tinder ayrıca üyelerinin fotoğraf göndermesine ve görüntülü görüşme yapmasına da olanak tanıyor. Her iki kullanıcının da eşleşmesi koşuluyla bunların tümüne erişilebilir.

saga kaydir

Süper Beğeni: Süper Beğeni özelliği, bir profil görüldüğünde yukarı kaydırılarak yapılan bir eylemdir. Bu eylem, süper beğendiğiniz kişiye, gerçekleştirdiğiniz eylem hakkında anında bildirimde bulunacaktır. Tinder’ın üye sayısı oldukça fazla olduğundan, bu gerçekten hoşlandığınız biri tarafından fark edilme şansını kaçırmamanıza yardımcı olabilir.

super begeni

Cinsiyet Seçimi: Tinder uygulaması ilk çıktığı yıllarda kişiler tarafından çok fazla tepkiye maruz kaldı. Bu gün profil oluştururken erkek veya kadın dışında mensubu olduğunuz farklı cinsiyeti seçebilirsiniz. Cinsiyet seçimi yaparken yeni güncellemesinde gelen farklı cinsiyetler:

  • Erkek
  • Kadın
  • Trans Erkek
  • Trans Kadın

Ayrıca cinsel tercihinizi seçme özgürlüğüne sahipsiniz. Listede bunlarda mevcut:

  • Travesti
  • Lezbiyen
  • Biseksüel
  • Transseksüel
  • Heteroseksüel
  • Crossdresser

Profil Görünüm Kontrolü: Tinder uygulamasının belki de göze çarpan en büyük özelliklerinden biri olan profil görünüm kontrolü. Erkek, kadın ve diğer cinsiyetleri seçebilir, karşınıza çıkmasını istemediğiniz cinsiyetleri eleyebilirsiniz.

Şehir ve İlçe Seçimi: İstanbul gibi büyük bir şehirde yaşıyorsanız karşınıza çok fazla seçenek çıkacaktır. Özellikle, Şişli, Taksim, Fındıkzade, Beylikdüzü, Bakırköy gibi Avrupa yakasına hitap eden kişi sayısı oldukça fazla. Anadolu yakası seçeneğinde Kadıköy, Ataşehir, Kartal, Pendik, Bostancı gibi popüler ilçeler yer almakta.

Şehir ve ilçe sınırları sadece bu kadar değil aslında. İzmir, Bodrum, Fethiye, Bursa ve Ankara gibi büyük ve önemli yerleşim yerlerinde kendinize uygun arkadaş bulabilir ve onlar sohbet etme şansını elde edebilirsiniz.

Posted in Anadolu Yakası, Ankara Travesti, Ataşehir, Avrupa Yakası, Bakırköy, Beşiktaş, Beylikdüzü, Bodrum Travesti, Bostancı, Bursa Travesti, Fethiye Travesti, Fındıkzade, İzmir Travesti, Kadıköy, Kartal, Marmaris Travesti, Mecidiyeköy, Nişantaşı, Pendik, Şişli, Taksim, Travesti OnlyFans, Travesti Resimleri, Travesti Twitter, Travesti Video

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir