Travesti İstanbul
Menü Kapat

Travesti Avcısı Nedir ve Nasıl Tespit Edilir?

Travesti avcısı nedir?

Travesti avcısı kişileri nasıl tespit edeceğinizi öğrenmeden önce travesti kelimesinin ne anlama geldiğini öğrenmeniz gerekiyor.

Travesti Nedir?

Tranny, transseksüel bir kişiyi tanımlamak için söylenilen aşağılayıcı ve kısa kelimelerden biridir. Uygun trans odaklı bir kelimenin yayılmasından önce oldukça popüler bir terim olduğundan, kısa ve net şekilde kullanılan sözcüklerden bir tanesiydi.

Travesti nedir?

Ülkemizde kullanılan sözcüklerin en başında “travesti” kelimesi gelir. Tranny, kelimesi genellikle Avrupa ülkelerinde eşcinsel bireylere ithaf en söylenen sözcüktür.

Umarım bu, travestiliğin ne olduğuna ilişkin sorunuza yanıt olmuştur. Şimdi daha karmaşık bir şeye geçelim…

Tranny Chaser kelime anlamı nedir?

Görünüşte İngilizce dersine dönüşen bu dersle sizi sıktığımız için üzgünüm. İnan bana, bu daha da heyecanlı olacak, okumaya devam edin!

Tranny-chaser kelimesi genellikle birleşik olarak yazılır ve anlamı Türkçe’de travesti kovalayan günlük dilde playboy anlamına gelir. Ayrıca yalnızca heteroseksüel erkekler değil bu kişiler kadında olabilir.

Playboy

Her ne kadar erkekler için bu kelimler sarf edilse de kadın ve eşcinsel kişiler içinde kullana biliniyor.

Travesti avcısı ve playboy terimlerinin arasındaki terk fark birinin kadınlar yerine eşcinsel bireylerden hoşlanması, diğerinin ise sadece kadınlar üzerinde etki gösterdiği biliniyor.

Travesti avcısı ile playboy arasındaki diğer fark, hedefleridir; birincisinde trans kadınlar, ikincisinde ise sadece kadınlar.

Öncellikle travesti arkadaşlık siteleri ve gece mekânlarında bu tarz kişiler karşınıza sıklıkla çıkabilir. Kısa günün karı olarak görünen bireyler bu tarzdaki insanların ilk hedefleri arasında yer alır.

Bu tarzda insanlar genellikle İstanbul, İzmir, Bodrum, Marmaris ve Fethiye bölgelerini tercih ederler. Bu bölgeleri tercih etmelerindeki il neden tabi ki yabancı turistler ve tatil için buraları ziyaret eden kişilerdir.

playboy tatil

Genellikle bu kişiler eşcinsel bireylerin müttefiki gibi davranıp güven sağlayabiliyor. Trans bireylerin neler yaşadığı konusunda son derece endişe duyan, parlak zırhlı şövalyeler gibi görünseler de bu tarz insanlara aldanmamanız ve tespit etmeniz önemli.

Travestiler, bunlara kanmayın. Başlangıçta onu fark etmek sizin için çok zor olacak. Bir playboyla uğraşmak söz konusu olduğunda hatırlamanız gereken yalnızca iki faktör vardır: İçten gelen his ve eylem.

Posted in Bodrum Travesti, Fethiye Travesti, İzmir Travesti, Kartal, Marmaris Travesti

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir