Menü Kapat

Travesti İç Çamaşırı Seçimi

travesti iç çamaşır seçimi

Travesti iç çamaşırı tercihlerini yaparken yaptıkları hatalar ve cinsel hayatlarında iç çamaşırı tercihlerinin önemi.

Her erkek güzel ve seksi iç çamaşırı giymiş biri ile birlikte olmaktan keyif alır. Seksi iç çamaşırları fantezi düşkünlerinin ilgisini çekse de, bireyler için güzelliklerini taçlandıran bir aksesuar olarak nitelendirilir.

travesti seksi iç çamaşırı

Cinsel hayatınıza renk katacak, erkek arkadaşınız veya müşterilerinizin ilgisini çekecek renkli ve göze hitap eden iç çamaşırı seçerken nelere dikkat edersiniz? Tabi ki karşınızdaki insanın cinsel dürtülerini harekete geçirecek ve vücudunuza güzellik katacak donanıma sahip bir aksesuar.

Cinsel dürtüleri harekete geçirmek ve güzel bir ilişkinin başlangıcı olan iç çamaşır seçimini kendiniz ve birlikte olacağınız kişinin zevkine göre seçmek en mantıklısıdır.

Renk ve kumaş doku bu hususta göze çarpan önemli faktörlerden biridir. Renk seçimi her zaman canlı ve parlak olması partnerinizin size olan yaklaşımını tetikleyecektir.

travesti iç çamaşırı secimi

Kumaş seçimi ise vücudunuzu saran aksesuarın içinde sizin daha rahat hareket etmeniz konusunda önemli bir faktör olacaktır.

Travesti iç çamaşırı renklerini tercih eden erkekler genellikle kırmızı, siyah ve mor renkleri tercih etmekteler. Bu renkler erkeklerde cinsel dürtüleri biran önce harekete geçmesini sağlar ve size olan yaklaşımlarını sayesinde birliktelikten daha çok haz alırlar.

İstanbul gibi büyük bir metropolde yaşan travesti bireyseniz kaliteli ve erkeklere hitap edecek modellerde aksesuar bulmanız oldukça kolay.

Travesti İç Çamaşır Markaları

Kaliteli ve göze hitap edecek modelleri bulmak meşakkatli görünebilir. Tercihlerinde kararsız kalanlar için bir kaç marka ve modeli sizler için araştırdık.

Victoria’s Secret: Dünyaca ünlü, geniş renk, model yelpazesine sahip olan bu marka 2024 yılının en iyi iç çamaşırı kategorisinde bir numarada yer alıyor. Bulabileceğiniz semtler arasında Şişli, Üsküdar, Sarıyer, Mecidiyeköy, Esenyurt ve Beşiktaş merkezli alışveriş mağazaları yer almakta.

victoria secret iç çamaşırı

Calvin Klein: Modern ve minimalist tasarımları ile Dünya geneline hitap eden bu marka tercih edenlerin ikinci sırasında yer almakta. İnternet üzerinden online olarak sipariş edeceğiniz bu markanın mağazaları, Taksim İstiklal caddesi, Kadıköy Bağdat caddesi, Beyoğlu ve Florya semtlerini ziyaret ederek bulabilirsiniz.

calvin clean travesti iç çamaşırı

Chantelle: Fransız menşei, oldukça popüler olan bu marka yıllardır kalitesi ile dikkat çekmekte. Her ne kadar yıllardır kaliteli aksesuar imalat etmiş olsa da listenin üçüncü sırasında yer almakta. Bulabileceğiniz semtler arasında Kadıköy, İstinye, Nişantaşı mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.

travesti chantelle

Sizlere listenin popüler ve gözde olan markalarını listeledik. Bütçe ve mağaza durumunu göz önünde bulundurarak tercih yapabilirsiniz.

Ayrıca bu markaların İzmir, Ankara, Bodrum, Bursa ve Marmaris gibi tatil bölgelerinde şubesi olduğunu unutmayın.

Travesti Fantezi İç Çamaşırları

En çok tercih edilen ve cinsellik esnasında kullanılan travesti aksesuarları listesinin ilgi çeken iç çamaşırı modelleridir.

Erkek arkadaşınızı ve müşterilerinizi etkilemenin en kolay yolu diyebiliriz. Hiç bir erkek seksi fantezi kıyafetleri giymiş bir kadına hayır diyemez.

travesti fantezi iç çamaşırı

Bir kişiyi elde etmek istiyorsanız fantezi kıyafetlerini tercih edebilirsiniz.

İstanbul ve büyük şehirlerde mağaza, seks shop ve internet üzerinden bulmanız mümkün.

Fantezi kıyafetleri çeşitleri arasında Jartiyer, hemşire veya bir meslek grubuna ait kıyafet, vücut ve cinsel organınızı görünecek şekilde iç çamaşırı, fileli vücut çorapları ve fetiş aksesuarları bulunmaktadır.

Genellikle internet üzerinden sipariş verilen bu kıyafetleri bazı mağazalardan da tedarik edebilirsiniz.

Cinsel hayatınıza renk katmak ve çeşitli fantezileri denemek için kullanılan bu aksesuar ve kıyafetler her zaman ilgi çekmektedirler.

İstanbul travesti ortamında bu kıyafetler genellikle fotoğraf çekimleri ve müşteri karşılamak maksattı ile kullanılmaktadır.

istanbul travesti fantezi kıyafetleri

Çoğu erkeğin fantezi kıyafetlerine olan ilgisi bilinmekte. Birçok kişi bu tarz fantezileri eş veya kız arkadaşlarıyla yaşayamadıkları için travestileri tercihe emekte.

Bir travesti bireyseniz ve fotoğraf çekimi için aklınıza bir seçenek yoksa sizlere birkaç öneride bulunabiliriz.

Travesti Fotoğraf ve Video Çekimleri İçin Konsept

Her travesti müşterilerine hitap etmek amacıyla kendilerini fotoğraf ve video çekimi zorunda olduğunu hisseder.

Bu işin aslında zorunluluk olmadığını, müşterilere kendilerini sunma biçimi olduğunun farkında olan kişi sayısı oldukça az.

travesti fotograf video

Böyle bir düşünceniz var ve aklınızda herhangi bir kavram yoksa bunu sizler için biz üstlenebiliriz.

Instagram , Twitter travesti profillerinde karşınıza çıkan fotoğraflarda illaki dikkatinizi çeken kişiler olmuştur.

Modelleri kıskandıracak güzellikte çekilen bu fotoğrafların sırrı ne? Hepinizin merak konusu bu soru hiç şüphesiz.

Aklınızdaki bu sorunun cevabı bulmak aslında sanıldığından daha kolay. Fotoğraf çekilen alanın konsepti ve işini en iyi şekilde yapan bir fotoğrafçı.

Teknolojinin devrim yaptığı bu günlerde her ikisini bulmak oldukça basit. Önemli olan sizin fotojenik olmanız.

Deklanşöre basıldığı an itibari ile sakin ve doğal olmanız, güzel kareler almanıza olanak sağlar.

Fotoğraf çekimi yapılacak ortam seçiminde en önemli nokta mekanın güneş alması. Güneş ışığı ile çekilen fotoğraflar her zaman net ve kusursuz görüntü yakalamanızda önemli bir yere sahip.

travesti fotograf konsept secimi

Konsept ve mekan seçimi genellikle lüks residence ve villalar olarak bilinir, ama bu sizin hayal gücünüze bağlı bir durum.

Orman, Dağ zirvesi, Sahil veya Kayseri bölgesinde bulunan peri bacaları eşliğinde değişik konseptli bir fotoğraf çekimi müşterilerinizin ilgisini çekebilir.

Fotoğraf çekiminde normal kıyafetler yerine, seksi iç çamaşırı ve fantezi kıyafetleri vücudunuzu sergilemekte önemli rol oynar. Amaç zaten erkeklere hitap edecek ve başlarını döndürecek fotoğraflar kareleri yakalamak.

Dediğimiz gibi her şey sizin hayal gücünüze bağlı. Mekân tercihi yaparken hayal gücünüzü kullanmaktan kaçınmayın.

Travesti Fantezi Ürünleri

Yatak odası hayatına heyecan katmak isteyenlerin vazgeçmeyeceği ürünleri denildiği zaman size komik gelebilir.

Cinsel yaşamınıza heyecan katmak ve partneriniz ile aranızdaki bağı güçlendirmek için cinsel içerikli oyunların yanı sıra yaygın fantezi ürünleri deneyebilirsiniz.

Hem siz, hem de partnerinizi cinsel doyuma ulaştırmanın temel kuralı fantezilerden ibarettir. Bu fantezileri bazı ürünler ile daha heyecanlı ve şevk dolu hale getirebilirsiniz.

İşte size birkaç örnek:

Kostüm ve rol yapma kıyafetleri: Her erkeğin hayalini kurduğu bir kişiyle birliktelik yaşamak fantezisi vardır. Bu öğretmen, liseli, hemşire gibi meslek dalları olabilir. Hem kadınlar hem de erkekler için bu kıyafetleri bulmak mümkün.

travesti hemşire fantezisi

Vücut boyaları, yemelik ürünler: Çikolata, krem şanti veya yenilebilir boyalar olabilir. Çiftler arasında vücuda sürülerek uygulanabilir.

travesti fantezileri

Bağlama ve kısıtlama ürünleri: Kelepçe, ip, göz bağları ve maskeler olabilir. BDSM fantezisini hayal etmeyen erkek yoktur.

bdsm travesti fantezi

Erotik oyuncaklar: Viblatör, dildo, masaj aletleri, anal oyuncaklar sizi heyecanlandırabilir.

travesti viblator dildo

Erotik oyunlar: Çiftler birlikte oynayabilecekleri oyun kartları veya masa oyunları.

travesti erotik fantezi oyunları

Bu tür ürünler cinsel hayatınızda dönüm noktası yaşatabilecek aktivitelerdendir. Vücutta hassas noktaların uyarılması için kullanılabilir.

Cinsel hayatınızı özgür bir şekilde yaşamak siz ve partneriniz arasında güçlü bir bağ kurmanıza vesile olur.

Yapacağınız bu aktivitelerde hem sizin hem de partnerinizin güvenliği önemlidir.

Bu tür aktiviteleri yaşarken partnerinizin rızasını almalı ve güvenlik kurallarına dikkat etmeniz gerekir.

En Çok Tercih Edilen Travesti Fantezileri

Fantezi olmadan bir cinsel ilişki asla düşünülemez. Her insanın hayalinde olan ve uygulayamadığını birçok cinsel fantezi vardır.

Eşlik edecek birini bulamamış veya partnerinizi ikna edememiş olabilirsiniz. Bu konu hakkında tecrübeli kişilerden yararlanabilir ve hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Travesti iç çamaşırı fantezisi her erkeğin hayalini kurduğu ve ulaşması zahmetsiz fanteziler arasında yer alır. Güzel vücut ve fiziğe sahip bir travesti partneri seksi iç çamaşırları içinde izlemek kadar zevk veren bir fantezi yoktur.

en çok tercih edilen travesti fantezileri

Bu sadece küçük bir örnekti. En çok tercih edilen travesti fantezileri arasında duşta birlikte olmak, ıssız ve sessiz bir ormanda cinsellik yaşamak, kalabalık bir ortamda küçük dokunuşlar ile bir birlerini empoze etmek.

Bunlar sadece bir fikir olarak sizlere sunulmaktadır. Sizin de kendinize göre ulaşılması güç fantezileriniz muhakkak vardır. Bu fantezileri sınırsızca yaşamak için travestileri tercih edebilirsiniz.

Tercih edeceğiniz kişilere fantezileriniz hakkında bilgi paylaşımında bulunabilir eşlik edip etmeyeceğini hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

Travesti Fantezilerinde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Travesti fantezi yaşamayı düşleyen biriyseniz ve ilk tecrübeniz olacaksa dikkat edeceğiniz önemli noktalar var.

Cinsiyet kimliği fark etmeksizin yaşayacağın birlikteliklerde dikkat edilecek en büyük unsur korunmasız ilişkiye girmek.

Korunmasız ilişkiye girmek hem kendinizi hem de partnerinizi büyük bir risk altında bırakabilir.

Doğa bilecek sonuçların başında cinsel yolla bulaşabilecek hastalıkların bulaşma ihtimali oldukça fazla.

İlişki yaşarken kondom kullanımı sizi bir nebze de olsa bu tehlikeli virüslerden koruyacak sorunsuz bir şekilde cinselliğinizi yaşamış olacaksınız.

travesti ilişkilerinde kondom kullanımı

Travesti fantezileri yaşarken muhakkak kondom kullanımına dikkat edin. Partneriniz kondomsuz ilişki teklif etmesi durumunda kabul etmeyin, ısrarcı olursa ilişki yaşamaktan kaçının.

Özellikle İstanbul veya tatil beldelerinde bu tarz bir ilişki yaşamayı düşünüyorsanız, kondom kullanmaya özen gösterin.

Bu bölgelerde son zamanlarda vaka artışı bir hayli çoğalmakta, genç yaştaki eşcinsel bireyler sorumsuzca yaşadıkları kondomsuz ilişki neticesinde bulaşıcı virüsleri taşıdıkları iddiaları gündemde.

Bir başka dikkat edilecek husus anal temizliği. Birlikte olacağınız kişinin anal temizlik kurallarına uyduğuna emin olun. Güzel düşünceleriniz, hayal kırıklığına uğrayabilir ve deneyiminiz kötü sonuçlanabilir.

Bir anlık zevk uğruna hayatınızı ve sağlığınızı tehlikeye atmayın! Sağlıklı günler.

Posted in Ankara Travesti, Ataşehir, Bakırköy, Beşiktaş, Beylikdüzü, Bodrum Travesti, Bostancı, Bursa Travesti, Fethiye Travesti, Fındıkzade, İzmir Travesti, Kadıköy, Kartal, Marmaris Travesti, Mecidiyeköy, Nişantaşı, Pendik, Şişli, Taksim, Travesti Twitter

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir